sábado, 14 de mayo de 2011

CAMPIÓ DE LLIGA

Hola a tots!!!


L'equip de TRINXANT es proclama CAMPIÓ de la LLIGA TIC !!!
Aquesta setmana l'equip de Trinxant, capitanejat pel Guillermo, es va proclamar campió en guanyar a Vilapicina per un ajustat 7-8. (La setmana anterior va guanyar 3-0 per incomparaxença del contrari). D'aquesta manera el partit de la propera i última jornada contra el segon classificat, Velòdrom, no pasarà de èsser un "tramit". 

Alguns companys de redacció es pregunten si l'equip de Velòdrom farà el passadís al campió ??. Cal recordar la ferotge competència que hi ha entre els dos equips.

Un cop resolt el campió i el segon classificat, encara queda molt per decidir. Després de que TIC va perdre contra St.de Vieja, la tercera plaça se la disputen en enfrontament directe Ebenecer i Standard la propera jornada. El pichichi de la lliga (Guillem) contra el jugador revelació de la segona volta (Jacob).

De la quarta a la novena posició no hi res decidit.Tots depenen de si mateixos per pujar o baixar posicions, excepte Vilapicina i Gaiolà que ja han finalitzat els seus partits i Jovs Trav que s'emporta "el farolillo rojo". L'any vinent se les veuran als sempre complicats camps de segona divisió. Tot i els reforços d'aquest any no han aconseguit mantenir la categoria.

3 comentarios:

  1. L'únic equip capaç de derrotar a Trinxant... CATENACCIO!!! Llàstima que ara som novens a la classificació... Som l'Hèrcules d'aquesta lliga (guanyem als primers però anem penúltims, a sobre vestim com ells)!!! jajaja

    VISCA EL BARÇA!

    ResponderEliminar
  2. Pau (Betania Velòdrom)16 de mayo de 2011, 12:17

    Primer de tot, donar l'enhorabona a Trinxant, per guanyar aquesta lliga.

    Seguidament, voldria recordar el bon comportament que sempre hi ha hagut entre Trinxant i Betania Velódrom. I la bona relaciò que hi ha (i crec que també parlo en nom de molts jugadors del meu equip) amb els jugadors de Trinxant, on la competència ha estat merament esportiva.

    Així que per resoldre el dubte que es planteja a la "redacciò", i penso que parlo en nom de tot el meu equip, si que farem el passadís al campió. Prepareu les càmeras, que segurament a algú li farà il·lusió aquesta fotografía :)

    Salutacions,

    ResponderEliminar
  3. Viva el Hercules de esta liga!
    Después de soltar la mía, cuando se actualizará la clasificación final y definitiva de la liga?? en Catenaccio ansiamos ver en qué ha acabo esta aventura llena de alegrias y despropósitos.

    HALA MADRID

    Moi.

    ResponderEliminar

Benvingut. Gràcies pel teu comentari.